Oficjalne forum serwera Gothic Multiplayer - Armitage RP
Moderator
Nick postaci:Jesper
DoswiadczenieRP:9/10
Opis:Kiedy mialem 12lat zylem w khorinis wraz z moja rodzina. Kazdy w rodzine byl zlodziejaszkiem, ja tez...codziennie kradlem to jablka to chleb gdyz nie mielismy z czego sie utrzymywac. Caly czas zylismy w ukryciu a dokladnie w kanalach khorinis. Kiedy pewnego dnia wyszlem aby znow..ukrasc cos do jedzenia ktos za mna szedl,lecz nie zwracalem na to uwagi wracajac ten ktos chyba zszedl za mna do kanalow.A czego chcieli?Ehh..ich zadaniem bylo wymordowac cala moja rodzine.Udalo im sie to zabili kazdego....oprocz mnie.Schowalem sie pod lozko na ktorym spalem widzialem zbroje palladynow,i widzialem jak...po kolei mordowali kazdego z moich bliskich,nie bylem w stanie nic zrobic mialem 12lat...po tej tragedii blakalem sie przez dlugi czas.Mozna by powiedziec ze bylem samotnym podroznikiem az,spotkalem pewnego czlowieka nazywal sie Jeris szkolil mnie takze on i jego zgrajabyli bandytami.TO byla moja 2rodzina skonczylem 24lata.Wyszedlem na spacer..a raczej na mala kradziez gdyz obok przewozili woz ze zlotem.Po zdobyciu zlota wracajac do wioski ujzalem ogiem,wtem przypomniala mi sie sytuacja z moja rodzina.Czym predzej chwycilem za miecz i pobieglem w strone wioski,lecz bylo za pozno...wszedzie ciala.Obok ciala Jerisa znalazlem miecz,ale bylo to miecz palladyna przysieglem sobie zemscic sie na tych bydlakach lecz...oni dalej byli w wiosce zlapali mnie i zaciagneli w strone gorniczej doliny.Lecz ja..nie wiem jakim cudem ucieklem,jak narazie blakam sie dalejco bedzie...zobaczy sie...
Dlaczego Ja?Mialem juz dowodce na 2innych serwerach jestem ogarniety szanuje kazdego gracza i pomagam im.
Ostatnio edytowany przez Bezimienny (2012-09-08 19:22:24)
No więc tak.. Podanie ogólnie jest całkiem możliwe, jednak nie podoba mi się jedno - Nick postaci. Moim zdaniem nie pasuje zbytnio do klimatu gry Gothic RP. Skąd możesz wziąć imię, które mi się spodoba? http://www.gothic.phx.pl/nk/infopage.php?id=30 Tu jest lista wszystkich imion z Gothic 2 i G2 NK. Może to być cokolwiek, z wyjątkiem bardzo znanych. (Gorn, Milten itp.)
Popraw to, a dostaniesz lidera na okres próbny.
Moderator
Mi niepasuje tylko to zdanie.."Skąd możesz wziąć imię, które mi się spodoba?" no wiec nick ktory sobie wybiore nie ma sie podobac tobie a mnie a na forum jestem jako bezimienny wiec w grze np :alladyn a na forum bezimienny? bo nie chce mi sie nowego konta robic
a nie wiem co ma nick do klimatu
Ostatnio edytowany przez Bezimienny (2012-09-08 19:19:03)
Może wziąłeś to zbyt dosłownie, zwyczajnie nie toleruje tu zbytnio graczy z nickami w grze, które nie pasują do klimatu Gothic. A poza tym, nie wymagam posiadania na forum nicku takiego, jaki ma się w grze. Nick z gry można podać np. w sygnaturze, tak jak ja. Jeśli więc w grze chcesz mieć inny nick, podaj go w punkcie "Nick Postaci:".
Moderator
Hmm..no dobra
Okey, teraz jest gicior. Dostajesz dowódcę bandytów na okres próbny. Czas trwania tego okresu jest nieokreślony, działa na prostej zasadzie - jeśli nie dasz ciała, będziesz trwał z rangą.
Dział jest do Twojej dyspozycji, zaraz dam Ci jego moderatora.
Moderator
Dzieki,lecz dzis juz nie dam rady wbic na serwa
Nie ma sprawy, dziś przy starcie o tej godzinie i tak nie miał byś z kim grać, jutro się zagra. Aktywność, aktywnością, ale do grania nikogo nie zmuszam.
Temat zamykam, jutro wieczorem zostanie usunięty.